פלאפל שושנה

תערובת הפלאפל של שושנה להכנה עצמית


בעל עסק לשיווק מזון? הגיע הזמן שתשווק את תערובת הפלאפל של שושנה , הפלאפל הטוב ביותר בישראל. העיסה מגיעה קפואה ומוכנה לשיווק בסופרים ובחנויות.



התערובת מוכנה  להכנת פלאפל מגיעה במארז קפוא וטרי במשקל של חצי קילו. כל תערובת הפלאפל שלנו נעשית בעבודת יד (ללא מכונות)

והיא עשויה מ 100% רכיבים טבעיים


כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ ובהשגחת הרבנות ראשון לציוןהעיס

ה

להזמנות התקשרו

רוצים את הפלאפל שלנו?

ועכשיו תערובת הפלאפל של שושנה להכנה עצמית


תערובת פלאפל מוכנה להכנת פלאפל. את תערובת הפלאפל ניתן להשיג במארז טרי או קפוא במשקל של חצי קילו כל תערובת הפלאפל שלנו נעשית בעבודת יד (ללא מכונות) והיא עשויה מ 100% רכיבים טבעיים


בנוסף ניתן לקבל אצלנו את כל המרכיבים של מנת הפלאפל שלנו , טחינה מקורית, חריף מיוחד לפלאפל, עמבה, פיתות באפייה מיוחדת ועוד.. רוצים לדעת עוד דברו איתנו ואפילו את המכשיר (כף מיוחדת) להכנת הקציצה


בעל עסק לשיווק מזון? הגיע הזמן שתשווק את עיסת הפלאפל של שושנה , הפלאפל הטוב ביותר בישראל. העיסה מגיעה קפואה ומוכנה לשיווק בסופרים ובחנויות


 להזמנות התקשרו 03-9516280 

או

 

מעוניינים בעיסת הפלאפל המקורית של שושנה אצלכם בעסק?

התקשרו: 03-9516280 או השאירו פרטים ונחזור אליכם


Contact Us

!!

תערובת הפלאפל המקורית של שושנה כבר מככבת בעשרות מעדניות וחנויות ברחבי הארץ

{אל תשארו מאחור}

פלאפל הוא מאכל מזרח תיכוני פופולרי העשוי מחומוס טחון או שעועית מעורבבת עם עשבי תיבול ותבלינים. הוא מוגש בדרך כלל בפיתה עם סלט, חומוס וטחינה. הכנת פלאפל מאפס יכולה להיות גוזלת זמן, ולכן אנשים רבים בוחרים בתערובת פלאפל.


עיסה לפלאפל היא תערובת מוכנה מראש של מרכיבי פלאפל שניתן להכין בקלות בבית. הוא מכיל בדרך כלל קמח חומוס, תבלינים ועשבי תיבול. תערובות מסוימות עשויות להכיל גם קמח שעועית פאבה או מרכיבים אחרים כמו שומשום או אבקת בצל.


שימוש בתערובת פלאפל היא דרך נוחה להכין פלאפל בבית ללא הטרחה של מדידה וערבוב של החומרים בעצמכם. זוהי גם אפשרות מצוינת למי שרוצה להכין פלאפל אבל אין לו גישה לחומוס טרי או שעועית פאווה.


להכנת פלאפל באמצעות תערובת, פשוט עקוב אחר ההוראות שעל האריזה. בדרך כלל, תצטרך להוסיף מים לתערובת ולתת לה לשבת כמה דקות כדי לאפשר למרכיבים לספוג את המים. לאחר מכן, יוצרים מהתערובת כדורים קטנים או קציצות ומטגנים אותם בשמן חם עד שהם מזהיבים.


אחד היתרונות של שימוש בתערובת פלאפל הוא שניתן להתאים את הטעם לטעמך. אתה יכול להוסיף תבלינים נוספים או עשבי תיבול לתערובת כדי להפוך אותה לטעימה יותר או להתאים את התיבול לטעמך. תערובות מסוימות עשויות לכלול גם הוראות להכנת וריאציות שונות של פלאפל, כגון פלאפל תרד או סלק.


בבחירת תערובת פלאפל, חשוב לקרוא היטב את רשימת הרכיבים על מנת לוודא שאינה מכילה אלרגנים או מרכיבים שאתם רגישים אליהם. חלק מהתערובות עשויות להכיל גם חומרים משמרים או תוספים, לכן חשוב לבחור בתערובת העשויה מחומרים איכותיים וטבעיים.


לסיכום, תערובת פלאפל היא דרך נוחה וקלה להכין פלאפל בבית. זה יכול לחסוך לך זמן ומאמץ ועדיין לאפשר לך ליהנות מהטעמים הטעימים של המנה המזרח תיכונית הזו. רק הקפידו לבחור תערובת העשויה ממרכיבים איכותיים ופעלו בקפידה על פי ההוראות לקבלת התוצאות הטובות ביותר.

תערובת פלאפל

שלושה דברים עיקריים מנחים אותנו למסעדה שמוכרת פלאפל ממכר :


ניקיון

מקפידים על ניקיון מקסימלי של המסעדה  מאזור המטבח ודלפק המכירה


שרות

שרות אדיב, מהיר ונעים . מקפידים על בחירת עובדים מקצועיים

טריות

כל המוצרים נעשים ונחתכים כל יום לאורך כל היום.

Share by: